[:md]

 Cristina Scarlat,interpreta care ne reprezintă țara la Eurovision Song Contest 2014, și-a început azi repetițiile pe scena Eurovision. Cristina a fost prima concurentă din concurs care şi-a susţinut sesiunea de repetiţii pe imensa scenă de la Copenhaga relatează Actualități.md.

La prima sa repetiție Cristina a cîntat împreună cu Pasha Parfeni care a plecat în capitala Danemarcei să o susțină. Totodată pe scenă interpreta a fost înconjurată de patru bărbați dansatori îmbrăcați în costume negre cu top lung, în scopul de a arăta ca războinici. Chiar și mișcările lor au avut unele elemente ale luptelor Samurai, notează canalul oficial al concursului eurovision.tv, care apreciază intrarea interpretei ca o una foarte bună.

Canalul oficial a  Eurovisionului menționează că  la început, apare pădurea întunecată pe LED-uri, aceasta fiind partea sălbatică și puternică al piesei. Mai apoi, decorul întunecos este substituit de culoarea roșie – simbol al frumuseții, sensibilității și feminismului.

Anul acesta cea de-a 59-a ediție a concursului Eurovizion va fi găzduită de Copenhaga, capitala Danemarcei, în perioada 6-10 mai.

Precizăm că participanta Moldovei la Eurovision Cristina Scarlat va evolua în semifinala din 6 mai.

ПОДЕЛИТЬСЯ