1382538064_fecdae68-dfcf-7d87-3fb9-4133cd0f2e76.jpg

[:md]

Deși în repetate rînduri cea care a făcut partea din guvernarea criminală care a adus poporul la sărăcie, pasează vina pentru aceste lucruri către colegii săi, mai nou, una după alta apar dovezi care demonstrează că Maia Sandu totuși și-a pus umărul pentru a aduce Moldova în situația deplorabilă în care se află la moment, relatează Actuatăți.md.

Recent, în cadrul unor dezbateri televizate de la un post privat de televiziune, la care au participat: socialistul Ion Ceban care l-a reprezentat pe candidatul pentru funcția de șef al statului din partea PSRM Igor Dodon, Maia Sandu dar și democratul Sergiu Sîrbu care la reprezentat pe Marian Lupu, s-a depistat o nouă minciună de-a candidatei PAS la prezidențiale.

Ion Ceban a întrebat-o pe Maia Sandu dacă a votat pentru concesionarea Aeroportului Național Chișinău. În replică Sandu i-a răspuns că nici nu a participat la ședința la care s-a votat această decizie.

Socialistul a acuzat-o pe Maia Sandu că minte fără nerușinare mai ales cînd există chiar înregistrări video care demonstrează că ea a votat totuși.

Astfel, Ion Ceban a publicat pe pagina sa un material video de la ședința Guvernului RM în care este votată concesionarea Aeroportului Național Chișinău inclusiv și de către Maia Sandu.

ПОДЕЛИТЬСЯ