[:md]

 

Un apartament cu o odaie, pe care îl are drept moştenire de la tatăl său, măcinată de mai multe boli incurabile, dar plină de vise. Aşa a găsit-o liderul PSRM, Igor Dodon pe renumita interpretă, Nina Crulicovschi.

Politicianul a fost, săptămîna trecută, în vizită la artistă şi a expediat un comunicat prin care susţine că Nina Crulicovschi este uitată de toţi şi încearcă să supravieţuiască din salariul de 220 de euro, pe care îl primeşte de la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti, Romania, unde activează deja de 15 ani.

Artista i s-a plîns politicianului că îşi doreşte mult să realizeze un concert la Chişinău şi să bucure publicul moldovean cu noi piese muzicale şi că nu ar avea posibilitatea financiar de a-şi îndeplini dorinţa.

Ca răspuns, Igor Dodon, care este şi fondatorul Fundaţiei de binefacere „Soluţia” a spus că va examina posibilitatea organizării la Chişinău a unui concert în cadrul Campaniei Naţionale „Iubesc Moldova”, precum şi va identifica posibilităţi în vederea efectuării unor investigaţii medicale la una dintre clinicile specializate din Europa.

ПОДЕЛИТЬСЯ