[:md]

 

Foşti miniştri din fostul guvern condus de Zinaida Greceanîi, dar şi actuali deputaţi socialişti, au fost incluşi în lista de candidaţi pentru Consiliul municipiului Chişinău din partea PSRM. Informaţia a fost făcută publică de către Zinaida Greceanîi, candidatul PSRM pentru funcţia de primar al capitalei, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N4”, relatează Actualități.md.

În echipa noastră se regăsesc unii colegi de-ai mei din fostul executiv, care am avut onoarea să conduc o echipă de profesioniști din fostul guvern”, a menționat Greceanîi.

Potrivit Zinaidei Greceanîi, pe lista PSRM pentru consiliul municipiului Chişinău vor candida fostul ministru al sănătăţii, Larisa Catrinici, fostul vicepremier Andrei Stratan.

Deputații actuali care sunt gata să pună umărul la consiliul municipal este și Ion Ceban şi Vlad Bătrâncea, care ar putea să renunţe la mandatele de parlamentar în favoarea celor de consilieri municipali.Vreau să consolidez o echipă de profesionişti, care să poată schimba lucrurile în capitală”, a spus Greceanîi.

Zinaida Greceanîi a mai comunicat  că a fost desemnat şi candidatul PSRM pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi. „Nu este vorba de Renato Usatîi. Este o persoană bine cunoscută în municipiul Bălţi, care va fi capabilă să facă foarte mult pentru dezvoltarea acestui municipiu”, a adăugat Greceanîi.

ПОДЕЛИТЬСЯ