[:md]

 

O tînără în vîrstă de 23 de ani din oraşul Cahul, domiciliată în Capitală, este suspectată de poliţişti practicarea masajului erotic şi prestarea serviciilor sexuale contra plată.

Potrivit poliţiştilor, anunţurile privind masajul erotic sunt doar nişte scheme planificate de a nu nimeri în vizorul forţelor de ordine.

De fapt aceste persoane prestează servicii sexuale contraplată la domiciliu, la dorinţa clientului în saună sau la un apartament închiriat pentru cîteva ore.

Aceasta s-a constatat după ce ţinta poliţiştilor a fost o domnişoară în vîrstă de 23 ani, originară din raionul Cahul, care locuia în capitală şi practica astfel de servicii contra bani. În apartamentul închiriat, ofiţerii de poliţie au depistat două odăi, special amenajate unde domnişoara practica masajul erotic şi servicii sexuale clienţilor, de la 2 pînă la 4 bărbaţi timp de 24 de ore. Pentru o oră clienţii achitau câte 50 – 60 de euro, în dependenţă de oferte.

Poliţiştii nu exclud faptul că domnişoara ar mai fi activat în complicitate cu alte persoane. În acest sens cazul este cercetat sub aspectul activităţii operative de investigaţii. Conform legislaţiei în vigoare ea riscă să fie sancţionată cu amendă în mărime de la 200 pînă la 400 lei, pentru practicarea prostituţiei.

Video AICI

ПОДЕЛИТЬСЯ