[:md]

 

Capitala Moldovei nu are nevoie de politică nici de geopolitică. Chișinăul are nevoie de ordine. Despre aceasta în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune a declarat candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar general al capitalei, Zinaida Greceanîi, relatează Actualități.md.

Chişinăul nu are nevoie de politică, nici de geopolitică. Este important ca în Chişinău să se facă ordine. Chișinăul are nevoie de consolidarea tuturor forțelor sănătoase, ca noi cu toții să ne simțim mai bine în capitală. Ca în sfîrșit să vedem acest oraș confortabil pentru viață. Aicea nu este loc pentru politică. În general, consider că cei care vin în conducerea unei primării nu trebuie să facă politică”, a menționat Greceanîi.

Potrivit ei, cetățenii sunt obosiți de ceea se întâmplă în toată țara, în special în Chișinău. Candidat PSRM pentru primăria capitalei consideră că este esențial de a consolida o echipă de profesioniști care va fi capabilă de a schimba situația în capitala Moldovei în bine.

Zinaida Greceanîi a comentat de asemenea și panourile publicitare ale liberalilor care au apărut în capitală cu sloganul parafrazat al socialiștilor: „Eu cred că liberalii s-au grobit să întărească oarecum sloganul socialiștilor, fiindcă asta este sloganul partidului, nu este slogan electoral. Campania electorală încă nu a început. Dacă liberalii s-au grăbit cu u n slogan electoral asta este chestia lor. Iar dacă liberalii s-au grăbit să preia cumva înseamnă că sunt în criză de idei. Dacă liberalii aleargă din urma socialiștilor e problema lor”, a subliniat candidatul.

Actualități.md amintește că alegerile locale generale vor avea loc la 14 iunie.

 

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ